Algemene voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 345,- excl. BTW per persoon.

Deelname is inclusief koffie/thee, lunch, documentatie en is er gratis parkeergelegenheid. Na ontvangst van de factuur dient het bedrag binnen 14 dagen (uiterlijk voor aanvang van het congres) te zijn voldaan.

Eventuele wijzigingen in het programma zijn voorbehouden aan de organisatie.

Bevestiging van inschrijving Na je digitale inschrijving ontvang je een automatische bevestiging van ons per email. Heb je na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via 088-1474111 of service@customertalk.nl.

NB. Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van activiteiten van CustomerTalk, Bijgespijkerd en participanten van Digital Marketing in 1 Day. Indien je hier geen prijs op stelt, kun je dit aan ons doorgeven (service@customertalk.nl).

Verhinderd? Als je verhinderd bent, kun je in jouw plaats een collega laten deelnemen, mits deze in het bezit is van jouw inschrijving. Indien je de inschrijving wilt annuleren dient er rekening te worden gehouden met de volgende regelingen. Je kunt tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden van het event annuleren. Annuleren dient per aangetekend schrijven te geschieden. Bij annulering tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden, berekenen wij € 25,- (excl. BTW) aan administratiekosten. Bij latere annulering is het volledige bedrag verschuldigd.

De sponsoren van het evenement mogen eenmalig de bezoekers van Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day benaderen.

Gratis Digitale Toolkit ter waarde van 150 euro Iedere deelnemer krijgt toegang tot een Digitale toolkit waarmee je praktisch aan de slag kunt en je verder kunt verdiepen. De digitale toolkit bevat:

  • Digital Marketing artikelen (pdf)
  • White papers (pdf)
  • Marketing Trend Rapport (pdf)
  • Verschillende mobile business marktrapporten (pdf)
  • Handouts en presentaties van sprekers tijdens het congres (pdf)